Praktisk informasjon

Sørlandsk Lærerstevne arrangeres ved Universitetet i Agder på Campus Kristiansand fredag 19. oktober 2018. Vi tilbyr åpningsforedrag, læremiddelutstilling og mange ulike kurs tilpasset skoler og barnehager.

 

TRANSPORT OG PARKERING

Vi oppfordrer alle deltakere sterkt om å reise kollektivt eller å samkjøre, ettersom det er et begrenset antall parkeringsplasser tilgjengelig. Egne parkeringsverter vil vise vei ved behov.

UiA/Spicheren er en holdeplass der så godt som alle bussruter i Kristiansand kjører innom. AKT har et rutetilbud som passer de aller fleste. Oversikt over bussruter og rutetabeller er lett tilgjengelig på nett. AKT sin nye mobilapp er et fantastisk verktøy for den som vi ta seg fram kollektivt.

Lenke til AKT sin reiseplanlegger: http://akt.no/reise/

Lenke til AKT sin mobilapp: http://akt.no/info/reise/akt-reiseplanlegger-mobilapp/

Lenke til UiA på Google Maps: https://goo.gl/maps/Qt2e1fWPA2G2

 

LÆREMIDDELUTSTILLING

I år vil læremiddelutstillingen være tilbake i Vrimlehallen. Den nye Vrimlehallen åpnet etter ombygging i januar 2018, og er blitt et fantastisk samlingspunkt for universitetet. De nye løsningene gir flotte nye muligheter for læremiddelutstillingen. Velkommen!

 

BESPISNING

Mat og drikke inngår ikke i stevneavgiften. Det vil som tidligere bli anledning til å handle mat og drikke i universitetets studentkantine. Studentkantinen vil også selge mat og drikke fra andre utsalgssteder på campus for å ha god nok kapasitet for å kunne servere alle deltakerne på stevnet. Oppdatert informasjon om serveringstilbudet vil sendes ut med kursinformasjon til alle påmeldte deltakere på et senere tidspunkt.

 

ÅPNINGSFOREDRAG

Årets åpningsforedrag holdes av professor Paul Leer-Salvesen: "FREMTIDSFRYKT OG FREMTIDSHÅP".
Mer om åpningsforedraget her: https://sorlandsk.no/fremtidsfrykt-og-fremtidshap

 

STEVNEAVGIFT

Stevneavgiften I 2018 er på 390 kr per deltaker. Skolen/barnehagen faktureres i etterkant av stevnet.

Påmeldingsskjema

Informasjon

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

Program

08:30

 Åpningsforedrag

08:30

 Læremiddelutstillingen åpner

10:00 - 15:00     

 Alle kurs holdes i løpet av dette tidsrommet

15:30

 Stevnet avsluttes

 

Ønsker du å se nærmere på hva de forskjellige kursene inneholder, kan du klikke på følgende lenke: http://www.sorlandsk.no/nor/Kurskatalog-2018   

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Detaljert kursoversikt

 

En detaljert oversikt som viser hvor de ulike kursene er plassert på kursrom m.m., vil bli lagt ut her når dette er klart i september (etter at påmeldingsfristen er gått ut).

Ønsker du å se nærmere på hva de forskjellige kursene inneholder, kan du klikke på følgende lenke: http://www.sorlandsk.no/nor/Kurskatalog-2018