Praktisk informasjon

Sørlandsk Lærerstevne arrangeres ved Universitetet i Agder på Campus Kristiansand fredag 18. oktober 2024. Vi tilbyr åpningsforedrag, læremiddelutstilling og mange ulike kurs tilpasset skoler og barnehager.

 

TRANSPORT OG PARKERING

Vi oppfordrer alle deltakere sterkt om å reise kollektivt eller å samkjøre, ettersom det er et begrenset antall parkeringsplasser tilgjengelig. Egne parkeringsverter vil vise vei ved behov.

Det er parkeringsavgift på universitetet. Les mer om dette her: https://old.uia.no/om-uia/finn-fram/parkering-ved-uia/parkering-campus-kristiansand

UiA/Spicheren er en holdeplass der så godt som alle bussruter i Kristiansand kjører innom. AKT har et rutetilbud som passer de aller fleste. Oversikt over bussruter og rutetabeller er lett tilgjengelig på nett. AKT sin nye mobilapp er et fantastisk verktøy for den som vi ta seg fram kollektivt.

Lenke til AKT sin reiseplanlegger: https://www.akt.no/

Lenke til AKT sin mobilapp: https://www.akt.no/betal-reisen/akt-billett-mobilbillett-for-periodebilletter-og-enkeltbilletter/

Lenke til UiA på Google Maps: https://goo.gl/maps/Qt2e1fWPA2G2

 

LÆREMIDDELUTSTILLING

Læremiddelutstillingen vil være i Vrimlehallen. Vrimlehallen er blitt et fantastisk samlingspunkt for universitetet, og her er det flotte muligheter for læremiddelutstillingen. Velkommen!

 

BESPISNING

Mat og drikke inngår ikke i stevneavgiften. Det vil som tidligere bli anledning til å handle mat og drikke i universitetets studentkantine.

 

ÅPNINGSFOREDRAG

Årets åpningsforedrag er ved Marius Henriksen: "Læreplan B – et skråblikk på barnehage- og skolehverdagen".
Han er tegneserieskaper med fortid som faglærer. I dette foredraget øser han av sin erfaring fra begge deler. Læreplan B er et herlig morsomt og passe alvorlig foredrag, gjennomsyret av medmenneskelig varme. Her får du engasjement, frustrasjon, empati og idioti i skjønn forening i tegneseriestriper fra serien Storefri. I tillegg blir det innblikk i den kreative prosessen og live-tegning!
 
 
 
STEVNEAVGIFT

Stevneavgiften i 2024 er på 450 kr per deltaker. Skolen/barnehagen faktureres i etterkant av stevnet.

PÅMELDINGS-INFO

NB: Ut fra aktiviteter og arbeidsmåter i kursene vil det være antallsbegrensning på ca. 20 av de nærmere 50 kursene på stevnet. Det innebærer at disse kursene lukkes for påmelding etter hvert som de fylles opp - ut fra "første-mann-til-mølla"-prinsippet.
De øvrige kursene angitt med "ingen antallsbegrensning" vil være åpne for alle som melder seg på fram til påmeldingsfristen 4. september. 

Påmeldingsskjema

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

Program

08:00

 Læremiddelutstillingen åpner

08:30

 Åpningsforedrag (rom B1 018 i Vrimlehallen)

10:00 - 15:00     

 Alle kurs holdes i løpet av dette tidsrommet

15:00

 Stevnet avsluttes

 

Ønsker du å se nærmere på hva de forskjellige kursene inneholder, kan du se her: https://sorlandsk.no/kurstilbud/