PROFESJONER OG NARRATIV FORSKNING

 

På dette forskningsseminaret vil professor Mekada Julia Graham innlede om bruk av narrativ forskningsmetode: Researching professional practice - narrative approaches.
Forskningsseminaret vil også ha et tverrprofesjonelt panel bestående av forskere innen ulike profesjonsforskningsfelt.

 

Mekada J. Graham er professor ved California State University Dominguez Hills, Los Angeles, USA. Hun er født i London, og har en PhD i offentlig politikk fra Institutt for offentlig politikk, økonomi og statistikk og en MSW fra University of Hertfordshire, et velkjent universitet i utkanten av London. Dr. Graham har publisert mye i internasjonale journaler innen sosialt arbeid i løpet av de siste 15 årene. Hennes forskningsinteresser fokuserer på reflekterende praksis og narrative tilnærminger til sosialt arbeid og profesjonell praksis; barndomsstudier med fokus på sosial rettferdighet og sosial ulikhet, koplet til en postmoderne forståelse av kjønn, rase, klasse, etnisitet og kulturelt mangfold.

Mekada J. Graham mottok fremragende stipend og forskningspris - Excellence i Research, Scholarship and Creative Activity Award ved CSUDH i 2015. Graham er leder og professor ved Master of Social Work-programmet ved CSUDH - en anerkjennelse av hennes forskning og kreative bidrag til intellektuell stimulering og motivasjon til studentutvikling.

 

Tid: 21.09.2018, kl.0915-1200
Rom: A7-006

Påmeldingsskjema

Informasjon

Sted
Campus Kristiansand; rom A7-006
Tid
Fredag 21. september 2018 kl. 09.15 - 12.00
Påmeldingsfrist
Fredag 21. september 2018 kl. 00.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.